Nieuws

Alles wat je moet weten over Klein Vaarbewijs I: De eerste stap naar veilig varen

25 mei 2023

Het verkennen van de wateren op je eigen boot is een fantastische ervaring. Of je nu een ervaren kapitein bent of net begint, het hebben van een vaarbewijs is van cruciaal belang voor een veilige en plezierige vaartocht.

Bax Opleidingen sponsort damesteam bij Drunense hockeyclub!

15 mei 2023

Vanaf nu sponsort Bax Opleidingen ook MHCD Dames 4 van de Drunense hockeyclub! Op het gele uittenue van deze sterspeelsters staat onze prachtige logo. Wij wensen de dames veel succes en hopen op een prachtige winst aan het einde van het hockeyseizoen! 

Bax Opleidingen heeft er weer een nieuwe rijinstructrice rijbewijs B bij!

9 mei 2023

The key to success! Onze topper Esmee heeft haar bevoegdheid gehaald voor rijinstructrice rijbewijs B.

Snel 2 korting tredes verdienen op jouw autoverzekering? Check dan de Univé Tracks!

9 maart 2023

Bax Opleidingen verzorgt in samenwerking met verzekeraar Univé de speciale rijvaardigheidstraining genaamd ‘Tracks’. Deze training is uitzonderlijk bedoeld voor jongeren onder de 27 jaar met een autorijbewijs. Tijdens deze leuke en leerzame dag worden tal van risicovolle situaties in het verkeer behandeld. 

Bax Opleidingen neemt vanaf 1 juli 2022 Willemen BHV over van Wim Willemen

12 juli 2022

Bax Opleidingen kondigt deze week een nieuwe overname aan! Per 1 juli 2022 heeft Bax Opleidingen namelijk Willemen BHV overgenomen. 

Bax Opleidingen neemt Verkeersschool van der Plas over

7 januari 2022

Bax Opleidingen kondigt deze week de overname van Verkeerssschool van der Plas aan. Verkeersschool van der Plas is al 30 jaar een gevestigde rijschool in de regio Tilburg. Na het openen van een vestiging in Tilburg begin vorig jaar wil Bax Opleidingen met deze stap haar positie in deze omgeving verder versterken.

Bax Opleidingen stapt over naar nieuwe planningssoftware: DATION!

5 oktober 2021

Wij hebben groot nieuws! Vanaf heden zijn wij overgestapt op een nieuw softwaresysteem voor onze planning, administratie, facturatie en communicatie: DATION! Met behulp van dit systeem is het nog makkelijker en overzichtelijker voor onze instructeurs en kantoorpersoneel om de dagelijkse gang van zaken bij te houden.

Voordelig opleiding of cursus met STAP-budget via Sectorinstituut Transport en Logistiek

5 juli 2021

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek (STL) komt begin 2022 met een nieuwe subsidieregeling. Deze regeling maakt het mogelijk dat werkenden en werkzoekenden een persoonlijk STAP-budget kunnen aanvragen van maximaal €1.000,-. Deze subsidie heet STAP en staat voor Stimulans Arbeidsmarkt Positie.

Ambulancechauffeur worden? Hoe haal ik mijn ambulance rijbewijs?

8 oktober 2020

Wil jij de carrière switch maken naar ambulancechauffeur? Dan is deze blog echt iets voor jou! Bax Opleidingen verzorgt namelijk een gedeelte van de opleiding die je nodig hebt om ambulancechauffeur te mogen worden.  

Het allereerste spiegelloze lesvoertuig van Nederland - De Mercedes Actros

6 augustus 2020

De opzetspiegels van onze Mercedes Actros zijn afgelopen zaterdag (1 augustus) van ons les voertuig afgehaald. Daarmee hebben wij het eerste voertuig waarmee examens afgenomen morgen worden met een goedgekeurd zichtveldverbeterend systeem. De eerste 2 kandidaten zijn ook nog eens direct geslaagd!