HAAL JE HACCP HYGIËNE

HACCP Hygiëne halen in de provincie Noord-Brabant? De HACCP cursus is de ideale manier om snel te voldoen aan de wettelijke eisen. In alle bedrijven waar bederfelijke eet- en drinkwaren behandeld en bereid worden is het namelijk verplicht te werken volgens de regels van de Hygiënecode. Het is voor iedere werkgever wettelijk verplicht om er voor te zorgen dat alle medewerkers die zich bezighouden met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren, een training of instructie op het gebied van voedselhygiëne gevolgd hebben.

Bax Opleidingen verzorgt HACCP Hygiëne cursussen op verschillende locaties in Noord-Brabant, voornamelijk in regio Tilburg en Den Bosch. 

KOSTEN ZAKELIJK

€189,00 per deelnemer.
Voor groepen aangepaste prijzen.

De prijs is inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.

Voor wie

Voor alle medewerkers in de horeca, catering en instellingskeuken. Maar ook voor beheerders, medewerkers en vrijwilligers van sportkantines en verenigingen, instellingen of buurthuizen.
 

Inhoud

  • Hygiënecode (HACCP) en bedrijfsbeleid
  • persoonlijke hygiëne
  • inkoop en opslag
  • bereiding van warme en koude gerechten
  • serveren en presenteren
  • reinigen en desinfecteren
  • kwaliteit en voedselveiligheid

Examen

Na afloop wordt er geen examen afgenomen. Deelnemers krijgen een certificaat wanneer er voldoende kennis wordt getoond. Het certificaat heeft een onbepaalde geldigheidsduur. Wel wordt geadviseerd om iedere 3 jaar het certificaat te vernieuwen.
 

Duur

Het betreft een eendaagse opleiding.
 

Locatie

De opleiding vindt plaats op een locatie van Bax Opleidingen. Bij voldoende aanmeldingen of specifieke wensen van opdrachtgever kan de gehele cursus in-company verzorgd worden.

GERELATEERDE OPLEIDINGEN

VCA Basis

VCA VOL

BHV

Werken met asbest