Bromfiets (AM2) rijbewijs

DAGCURSUS SCOOTERRIJBEWIJS

MEEST GEKOZEN!

€450,-

€12,- voordeel t.o.v. losse lessen 

 • Praktijklessen o.l.v. examinator in examenomgeving
 • Praktijkexamen

HEREXAMEN PAKKET*

€345,-

€11,- voordeel t.o.v. losse lessen 

 • 2 uur praktijkles o.l.v. instructeur in examenomgeving
 • Praktijkexamen
 • *Alleen geldig indien het vorige examen is afgelegd via Bax

Wil jij je scooter rijbewijs halen bij de leukste rijschool van regio Den Bosch en Tilburg? Twijfel dan niet langer en schrijf je in voor de dagcursus bromfiets/scooter! 

Ja, je leest het goed. Binnen één dag kun jij al je scooterrijbewijs halen! Je moet hiervoor wel eerst de theorie behaald hebben. Speciaal voor de beginnende bromfietsbestuurder hebben wij een cursus ontwikkeld waarin zowel theorie als praktijk ruim aan bod komen. Deze cursus zorgt ervoor dat je veilig en goed voorbereid aan het verkeer deel kan nemen.

PRAKTIJK

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

Tijdens de dagcursus volg je praktijklessen met aansluitend het praktijkexamen.

 • Eerst begin je met het volgen van praktijklessen. Deze starten vanaf de examenlocatie zodat je de examenomgeving leert kennen en geen tijdverlies hebt met het op en neer rijden naar de examenlocatie in Den Bosch of Berkel-Enschot.
 • Na deze lessen krijg je aansluitend het praktijkexamen. Eerst maak je kennis met de examinator en wordt er uitgelegd hoe het examen in zijn werk gaat. Het praktijkexamen duurt 45 minuten waarbij je een rit maakt van tenminste 25 minuten. Helemaal foutloos hoeft dit niet, het gaat om het totaalbeeld. Belangrijk is hoe je reageert op het verkeer en of je de bromfiets en situatie onder controle hebt.
 • De examinator volgt je tijdens het examen van het brommerrijbewijs nabij Den Bosch op een eigen bromfiets; je instructeur mag ook meerijden op een eigen bromfiets.

BENODIGDHEDEN PRAKTIJKEXAMEN

 • Theoriecertificaat
 • Oproepbrief voor praktijkexamen
 • Legitimatie (geldig paspoort of identiteitsbewijs)

THEORIE

THEORIE MET EEN SPECIAAL LEERBOEK & ONLINE EXAMENTRAINING

Je theorie halen is misschien niet het leukste, maar wel heel belangrijk! Wist je namelijk dat wanneer je je theorie niet gehaald hebt je niet op tussentijdsetoets en examen mag? Gelukkig biedt Bax Opleidingen genoeg mogelijkheden om je theorie zo snel mogelijk te halen.

 • Internetcursus: Via onderstaande link kun je met een persoonlijke code inloggen en zo je theorie leren waar en wanneer het jou uitkomt.
 • Avondcursus: Elke week een avond les volgen bij een van onze ervaren docenten. We geven elke dinsdagavond theorieles op onze hoofdlocatie in Drunen, van 18:00 - 19:30 uur.

Slagingsgarantie
Op onze avondcursus geldt een slagingsgarantie. Dit houdt in dat mocht je zakken, je zo vaak mag komen als je wilt totdat je geslaagd bent. Je dient wel zelf opnieuw een los theorie-examen aan te schaffen, mocht je niet in een keer slagen. Er is één theorie-examen bij inbegrepen. 

LET OP: Zorg dat je zelf een laptop, tablet of smartphone meeneemt!

BENODIGDHEDEN THEORIE-EXAMEN

 • Legitimatie (geldig paspoort of identiteitsbewijs)

Vanaf 1 mei 2024 heb je een geldig theoriecertificaat nodig als we een praktijkexamen voor je gaan reserveren. Het is dus belangrijk dat je samen met ons bij de start van de rijopleiding een goede planning maakt. Meer weten? Lees het hier.

PRIJZEN

Deze prijzen gelden per 1 januari 2024.

Veel tevreden klanten gingen u voor, bekijk onze reviews!

reviewimage

GERELATEERDE OPLEIDINGEN

Auto (B)

Aanhanger auto (BE)

Brommobiel (AM4)

Motor (A)