Nascholing Code 95

Nascholing Code 95 halen? Bij Bax Opleidingen bieden we een breed aanbod aan nascholingscursussen. 

Sinds september 2009 moeten alle vrachtwagenchauffeurs verplicht nascholing volgen om hun vakbekwaamheid te verlengen, oftewel Code 95. Hetzelfde geldt voor buschauffeurs. De vakbekwaamheid voor chauffeurs is vijf jaar geldig. De verplichte nascholing Code 95 bestaat uit 35 uur. 

Code 95 COMPLEET

MEEST GEKOZEN!

€900,- excl. BTW

€1.089,- incl. BTW

Voordeliger t.o.v. afname losse cursussen

  • 4 theoriecursussen
  • 1 praktijkcursus met eigen voertuig
  • Volledig verzorgde lunch tijdens klassikale cursussen
  • Excl. aan- en afmeldkosten CBR

Als je geen Code 95 hebt:

  • Dan mag je niet meer beroepsmatig rijden
  • Riskeer je een boete van €900,-
  • Ben je niet verzekerd

Veel tevreden klanten gingen u voor, bekijk onze reviews!

reviewimage

CODE 95 COMPLEET

Het is nu ook mogelijk om een complete Code 95 opleiding te volgen bij Bax Opleidingen. Hierdoor hoef je niet meer de verschillende nascholingscursussen zelf uit te zoeken, wij hebben namelijk een volledige opleiding samengesteld voor een scherpe prijs van €900,-* excl. BTW en excl. registratiekosten bij het CBR. 

Voor particulieren geldt het 0-tarief waardoor we de complete Code 95 opleiding aanbieden voor €945,- excl. registratiekosten bij het CBR.

*: voorwaarde is dat de praktijk wordt gereden met een eigen voertuig. Indien je de praktijk op een voertuig van Bax Opleidingen wil rijden vragen wij een toeslag van €68,- excl. BTW (0-tarief: €71,50,-). 

BEHAAL DUBBELE UREN MET EEN 2-IN-1 CURSUS!

Met een '2-in-1' cursusdag kun je in één dag maar liefst 14 uur bijschrijven ten behoeve van Code 95! Dit komt omdat je twee cursussen op dezelfde dag volgt die beide ook uit een deel e-learning bestaan. Doordat je de e-learning (4 uur per module) thuis kunt doen hoef je maar 3 uur per cursus klassikaal te volgen. 

Een '2-in-1' cursus kost bij ons €300,- excl. BTW en excl. registratiekosten bij het CBR (0-tarief: €336,-). Je bespaart hiermee zo'n 50 euro op de reguliere prijs!

CURSUS MOGELIJKHEDEN

KLASSIKALE CURSUSSEN

Bax Opleidingen verzorgt een breed aanbod aan klassikale cursussen voor de Code 95 op ons hoofdkantoor in Drunen, nabij Den Bosch en Tilburg. Via onderstaande knop vind je een cursusoverzicht waarin je onze BHV, VCA, Heftruck, ADR cursussen en nog diverse andere cursussen kunt vinden die wij klassikaal aanbieden.

E-LEARNING

Met dit unieke systeem kunnen wij je volledig ontzorgen bij de invulling van de verplichte nascholing. Een gedeelte van de cursussen kun je volgen waar en wanneer je maar wilt, onderweg of thuis, ’s avonds of in het weekend. Na de zelfstandige e-learning hoef je nog maar 3 uur per cursusdag / module naar ons opleidingscentrum te komen. 

BEROEPSGERICHTE NASCHOLING

INCOMPANY

Wij zijn door CCV gecertificeerd als erkend opleider voor de nascholing in Brabant en hebben een breed scala aan opleidingen en cursussen die mee kunnen tellen voor de verplichte nascholing. Wij begrijpen dat je er uiteraard naar streeft om de nascholing zoveel mogelijk op de eigen praktijksituatie van het werk of bedrijf wilt laten aansluiten. Daarom vind je in ons cursusoverzicht een diversiteit aan branche,- en beroepsgerichte cursussen.

We bieden zowel theoretisch klassikale cursussen als praktijkgerichte cursussen. Deze nascholingscursussen worden gegeven bij onze vestiging, maar kunnen ook incompany verzorgd worden. Nascholingspakketten kunnen in overleg samengesteld en ingevuld worden.

SOOB SUBSIDIE

De komende jaren zijn er in de sector Transport en Logistiek veel nieuwe chauffeurs nodig en is het ook belangrijk dat werknemers goed opgeleid blijven. Door het verstrekken van subsidies via SOOB Subsidiepunt stimuleert SOOB het volgen van opleidingen en trainingen voor huidige én toekomstige medewerkers in de bedrijfstak. Het Sectorinstituut Transport en Logistiek verzorgt de uitvoering van het subsidiebeleid.

Lees meer over de mogelijkheden omtrent de SOOB Subsidie op hun website.