DE PRAKTIJK OP JOUW TEMPO

Bij Bax Opleidingen kun je de praktijklessen op allerlei manieren indelen. De instructeur haalt je thuis op, of als je buiten de regio woont op een vast ophaalpunt. Je resultaten van je rijlessen worden bijgehouden op je eigen digitale vorderingskaart, welke je op elk moment kan inzien via de computer of onze handige Bax RijbewijsApp. Indien je nog geen uitnodigingslink met inloggegevens hebt verkregen, kun je deze opvragen bij een van onze opleidingsondersteuners. 

Wil je het snel halen of juist rustig de tijd nemen? Wil je één of juist meerdere instructeurs? Weet je het nog niet? En wil je eerst gewoon een rijles? Het kan en mag allemaal.

Je eerste les, is een speciale les, omdat je voor de eerste keer de weg op gaat. Eventueel kun je daarna nog kiezen of je gaat voor een spoed-, een totaalpakket of losse lessen. Je instructeur of de mensen van ons kantoor helpen je graag bij je keuze.

TUSSENTIJDSE TOETS (TTT)

De tussentijdse toets (TTT) is een proefexamen en wordt afgenomen door een examinator van het CBR. Het gaat net als een écht examen, maar je kunt er niet voor slagen of zakken! Je kunt er wel een eenmalige vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen voor bij het eerste praktijkexamen. Veel mensen vinden dit nuttig en dat blijkt ook wel, want bij leerlingen die een TTT hebben gedaan ligt het slagingspercentage 20% hoger!

GERELATEERDE OPLEIDINGEN

Aanhanger auto (BE)

Kleine vrachtwagen (C1)

Vrachtwagen (C)

Aanhanger vrachtwagen (CE)