Als landelijk erkend opleider kunnen we bij Bax Opleidingen extra voordeel bieden bij het volgen van een vrachtwagenopleiding. Zo is er voor zakelijke klanten de mogelijkheid om subsidie aan te vragen en profiteer je als particulier van een 0% BTW tarief.

PARTICULIERE OPLEIDING

Vanwege onze CRKBO certificering mogen wij beroepsopleidingen voor particulieren BTW-vrij aanbieden. Met een BTW tarief van 21% scheelt dit een hoop geld! 

Vraag snel meer informatie aan via onderstaande knop en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. 

BEROEPSOPLEIDING

Bax Opleidingen heeft de mogelijkheid om voor bepaalde chauffeursopleidingen subsidie aan te vragen. De rijopleiding vrachtwagen is hier een voorbeeld van. Bij het sectorinstituut Transport & Logistiek (STL) kun jij als aanstaande chauffeur SOOB-subsidie aanvragen. Dit kun je via de website www.soobsubsidiepunt.nl doen. Met SOOB-subsidie kun je tot wel 65% van het lesgeld vergoed krijgen! Wij ondersteunen je graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.

STL zorgt er daarnaast ook voor dat je na je opleiding meteen aan de slag kunt bij je nieuwe werkgever met een kersvers jaarcontract. 

GERELATEERDE OPLEIDINGEN

Vrachtwagen (C)

Kleine vrachtwagen (C1)

Bus (D)

Aanhanger vrachtwagen (CE)