Op deze pagina vind je meer informatie over de theorie van de auto rijopleiding. Om praktijkexamen te mogen doen dien je het theorie-examen van tevoren behaald te hebben. De voorbereiding kun je zelfstandig doen of je volgt een theoriecursus bij ons opleidingscentrum in Drunen.

We bieden een complete theoriecursus aan inclusief 1x theorie-examen en boekenset. Ook is het mogelijk om een theoriecursus af te nemen zonder theorie-examen en/of boekenset. Bekijk de volledige prijslijst op onze auto pagina.

Tijdens de zomer zijn is GEEN theoriecursus op de volgende data:

Dinsdag 18 juni, 23 juli, 30 juli, 6 augustus en 13 augustus.

THEORIECURSUS COMPLEET

240,-

  • Inclusief 1x theorie-examen
  • Inclusief boekenset
  • Krijg iedere dinsdagavond les
  • Ga voorbereid op theorie-examen

Veel tevreden klanten gingen u voor, bekijk onze reviews!

reviewimage

THEORIECURSUS

Je theorie halen is misschien niet het leukste, maar wel belangrijk! Wist je namelijk dat wanneer je je theorie niet gehaald hebt je niet op tussentijdse toets en praktijkexamen mag? Gelukkig biedt Bax Opleidingen genoeg mogelijkheden om je theorie zo snel mogelijk te halen.

  • Internetcursus: Via een voorafgaand gedeelde link kun je met een persoonlijke code inloggen en zo je theorie leren waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Avondcursus: Elke week een avond les volgen bij een van onze ervaren docenten. We geven iedere dinsdagavond klassikale theorieles op onze hoofdlocatie in Drunen van 18:00 - 19:30 uur. Tijdens deze les wordt autotheorie gegeven en een oefenexamen afgenomen. 

Slagingsgarantie
Op onze avondcursus geldt een slagingsgarantie. Dit houdt in dat mocht je zakken, je zo vaak mag komen als je wilt totdat je geslaagd bent. Je dient wel zelf opnieuw een los theorie-examen aan te schaffen, mocht je niet in een keer slagen. Er is één theorie-examen bij inbegrepen. 

LET OP: Je dient zelf een laptop, tablet of smartphone mee te nemen!

THEORIE-EXAMEN

Het theorie-examen bestaat uit 3 examenonderdelen. De insteek van deze vernieuwde vorm is dat cruciale onderdelen van het examen beter getoetst gaan worden. Denk bijvoorbeeld aan de voorrangsregels. De onderdelen zien er als volgt uit:

  • Gevaarherkenning: 25 vragen, waarvan 13 goed beantwoord moeten zijn, 8 seconden antwoordtijd per vraag.
  • Kennis: 12 vragen, waarvan 10 goed beantwoord moeten zijn, 7 minuten antwoordtijd voor het hele onderdeel.
  • Inzicht: 28 vragen, waarvan 25 goed beantwoord moeten zijn, 15 minuten antwoordtijd voor het hele onderdeel

BUITENLANDS RIJBEWIJS

Foreign drive's license

Do you have a foreign driver's license? And do you want to get a Dutch driver's license? Don't forget to take a Dutch theory exam too! This is because different traffic rules apply in the Netherlands than in some other countries.

Buitenlands rijbewijs

Heb jij een buitenlands rijbewijs? En wil je een Nederlands rijbewijs gaan halen? Vergeet dan niet dat je een theorie-examen dient af te leggen over de Nederlandse verkeersregels! In Nederland gelden namelijk weer andere verkeersregels dan in sommige andere landen. 

GERELATEERDE OPLEIDINGEN

Bromfiets (AM2)

Auto (B)

Automaat (BA)

Motor (A)