MEEWERKSTAGE COMMUNICATIE (MULTIMEDIA DESIGN)

Op zoek naar een toffe stage? Wij van Bax Opleidingen hebben een stageplaats beschikbaar voor het eerste semester van collegejaar 2023-2024! Benieuwd naar wat je allemaal mag gaan doen? Lees dan snel verder! Bax Opleidingen is al ruim 60 jaar een van de meest ervaren allround opleidingsinstellingen in de regio van Den Bosch en Tilburg. Bij ons kun je terecht voor alle rijbewijzen, nascholingscursussen (Code 95), logistieke opleidingen en veiligheidstrainingen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Drunen, daarnaast hebben wij sinds kort een extra vestiging in Tilburg.

Opdrachtomschrijving
Als stagiair(e) ga je aan de slag met een interessant vraagstuk vanuit Bax Opleidingen. Vanwege de groei van ons bedrijf hebben we behoefte aan structuur en willen we de communicatielijnen en functieprofielen binnen ons bedrijf intern afkaderen. Het doel van de opdracht is aan de hand van een plan het doorvoeren en herstructureren van ons CRM-pakket. Dit gaat gepaard met het opstellen van een communicatieplan voor onze werknemers.

Daarnaast ondersteun je de Marketing & Communicatie afdeling met maken van toffe uitingen voor zowel online als offline doeleinden. Denk hierbij aan social media, advertenties, drukwerk en andere ludieke acties. Al met al een hele diverse stage waarbij jij heel veel kunt leren op het gebied van bedrijfskunde, marketing, communicatie en media design!

Wat hebben wij jou te bieden?!

  • Een full time meewerkstage; 
  • Een gezellig, informeel kantoor waar je tussen het harde werken door altijd terecht kunt voor een praatje; 
  • 1-op-1 begeleiding;
  • Een hard groeiend bedrijf waar je ook echt dingen mag doen en kunt leren; 
  • Goede stagevergoeding en leuke bedrijfsactiviteiten; 
  • En oh ja, de vrijdagmiddagborrel natuurlijk! :)

Solliciteren
Mail een korte motivatie en je CV naar nina@baxopleidingen.nl 
en hopelijk spreken we je snel!