Opleiding tot rijinstructeur

Ga jij graag met mensen om? Vind je het leuk om mensen blij te maken door jouw kennis over te dragen?

Dan is het geven van rijles jou wellicht op het lijf geschreven! Een dag in het leven van een rijinstructeur is zeer veelzijdig. Je ontmoet veel verschillende mensen en krijgt iedere dag te maken met andere situaties. De enige constante is dat je leerlingen graag van jou willen leren!

Bax Opleidingen is al ruim 60 jaar een van de meest ervaren allround opleidingsinstellingen in de regio. Bij ons kun je terecht voor alle rijbewijzen, nascholingscursussen (Code 95), logistieke opleidingen en veiligheidstrainingen. We zijn gevestigd in Drunen en Tilburg en ons werkgebied ligt tussen Den Bosch e.o. en Tilburg e.o.

WAT ZOEKEN WIJ?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde kandidaten die zich willen laten opleiden of omscholen tot rijinstructeur voor het autorijbewijs. Als instructeur heb je een belangrijke en dankbare taak om leerlingen op te leiden tot zelfstandige, veilige en zelfverzekerde weggebruikers. Bax Opleidingen betaalt jouw opleiding en geeft je meteen ook baangarantie. Dubbel win dus!

Voordat je aan de slag kunt moet je natuurlijk nog wel je WRM-certificaat halen voor de bevoegdheid van lesgeven voor het autorijbewijs (B). Dit kun je doen door het volgen van een interne opleiding waarbij je binnen 6 tot 8 maanden kunt slagen. 

Na het behalen van je WRM certificering voor het B rijbewijs kom je te werken in een uitdagende functie bij een hard werkende, groeiende organisatie waarbij een collegiale werksfeer en de nodige humor erg belangrijk is. Daarnaast zijn er nog veel mogelijkheden om door te groeien tot instructeur voor bijvoorbeeld motor, vrachtwagen of bus. 

WAT GA JE DOEN?

Na het behalen van je WRM certificaat verzorg je rijlessen en intesten (proefles) voor onze autoleerlingen. Daarnaast begeleid je leerlingen ook bij de tussentijdse toets (TTT) en het praktijkexamen. Je hebt de mogelijkheid om je eigen agenda te beheren en zelf leerlingen in te plannen en het contact te onderhouden. Verder krijg je de beschikking over een eigen lesvoertuig die je zelf onderhoudt. 

WIE BEN JIJ?

  • Je bent gemotiveerd om je WRM certificaat te behalen
  • Je gaat graag met mensen om en bent klantgericht
  • Je bent een echte teamplayer maar kunt ook goed zelfstandig werken
  • Je bent communicatief sterk en vindt het leuk om mensen iets te leren
  • Je bent accuraat, hebt geduld en gezond verstand
  • Je bent positief ingesteld 
  • Je bent flexibel inzetbaar

Solliciteer vandaag nog!

Klinkt dit als een niet te missen kans? Mail dan je CV + motivatie naar natalie@baxopleidingen.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op!