Meld je nu aan voor de Landelijke Code 95 week september 2024

1 juli 2024

Van maandag 23 september tot en met zaterdag 28 september krijgt u de unieke kans om in één week de volledige 35 uur nascholing voor Code 95 te behalen op 11 verschillende locaties door heel Nederland! Is de Code 95 van uw chauffeurs bijna verlopen en moeten er nog veel uren worden ingepland? Dan is dit het moment!

SBVO Opleidingen is een samenwerking van 11 opleidingscentra verspreid over het land. Zowel grote als kleine transportbedrijven kunnen bij ons terecht voor de complete nascholing tijdens de Landelijke Code 95 Week, inclusief praktijk- en theoriecursussen. Als de Code 95 van uw chauffeurs binnenkort afloopt, bieden wij de mogelijkheid om alles in één week bij te spijkeren bij een van onze lokale SBVO-opleiders.

Op ons SBVO-portaal kunt u zien welke kandidaten hiervoor in aanmerking komen en bij welke opleider dit voor uw chauffeurs kan worden ingepland in de buurt.

Wacht niet te lang met aanmelden, want VOL = VOL!

Wilt u meer informatie? Bekijk dan ons aanbod in de cursuskalender op onze website. Direct aanmelden? Bel ons op 0416 37 24 50 of neem contact met ons op via bert@baxopleidingen.nl. We helpen u graag bij de aanmelding voor de verschillende cursussen.