Bax Opleidingen groeit uit haar jasje en gaat verhuizen naar een nieuwe locatie

5 februari 2021

Na een lange zoektocht naar de broodnodige uitbreiding heeft Bax Opleidingen een nieuwe locatie weten te vinden. In de loop van dit jaar gaat Bax een nieuw gebouwd pand inclusief groot oefenterrein betrekken aan de Lipsstraat in Drunen. Met deze stap wil Bax zich nog verder uitbreiden als dé opleider voor alle rijbewijzen en logistiek- & veiligheidstrainingen in de regio Heusden, Den Bosch en Tilburg.

"Wij zijn ontzettend trots dat we deze mooie stap mogen maken in deze moeilijke tijd." Klinkt uit de mond van Henriëtte Bax. "De huidige lockdown van inmiddels al 7 weken heeft een flinke impact op onze bedrijfsvoering. Toch hebben wij het volste vertrouwen in de toekomst en zien wij deze verhuizing als een noodzakelijke stap om door te kunnen groeien."

Terugkeer naar Drunen
Jan Bax begon rond 1959 zijn rijschool in Drunen en is daarmee de grondlegger van het bedrijf. In 1986 vestigt het bedrijf zich in de Norbertijnerstaat in Elshout. Na enkele jaren blijkt deze locatie als drukke woonwijk niet echt geschikt voor de snel groeiende rijschool en verhuist zij naar de huidige locatie aan de d'Oultremontweg. Voor bijna 27 jaar is dit de vaste thuisbasis en een fijne plek. Wel groeit Bax door en wordt deze locatie te krap. Ook de aankoop van een extra parkeerterrein aan de Tongerloostraat is niet voldoende. Tijd nu dus voor de volgende stap. Lipsstraat 52a te Drunen. 

Nieuwbouw in cijfers
Om een goed beeld te geven zetten we even een aantal zaken op een rij. De nieuwe locatie bestaat uit:

  • Een kantoor met een oppervlakte van 824m2, meer dan 2x zo groot als de huidige locatie
  • Een eigen oefenterrein van 4.800m2
  • Een logistieke hal welke 500m2 groot is en meer mogelijkheden geeft voor uitdagendere oefeningen
  • 4 grote leslokalen en 2 kleinere ruimtes voor instructie van transportmiddelen zoals heftruck of hoogwerker
  • Een ruime kantine met grote open keuken voor een huiselijke sfeer

De verhuizing
Bax Opleidingen is van plan om per 1 juli 2021 de nieuwe locatie volledig in gebruik te gaan nemen en wil u graag tegen die tijd verwelkomen in Drunen!


LEES OOK EENS ONZE BLOGS: