Bax Opleidingen groeit door met maar liefst drie nieuwe vrachtauto’s

22 oktober 2021

Na de verhuizing naar een nieuwbouwpand afgelopen zomer en de opening van een vestiging in Tilburg eerder dit jaar is Bax alweer klaar voor de volgende stap. Vandaag hebben Jourian en Henriëtte Bax namelijk de handtekening gezet voor de aanschaf van maar liefst drie nieuwe Mercedes Actros vrachtauto’s. Bax Opleidingen speelt hiermee in op de grote vraag naar vrachtautochauffeurs in de regio.

De aanschaf bestaat uit twee Mercedes Actros L trekkers en een L bakwagen met laadklep. Deze dient ook een dubbelrol voor de nieuwe Praktische Toets. Hiermee groeit het wagenpark uit naar in totaal zeven vrachtauto’s, waarvan vijf spiegelloze Mercedes Actros voertuigen. Een van de twee nieuwe trekker opleggers zal voornamelijk in regio Tilburg gaan rijden om de groei daar voort te kunnen zetten.

Alle vrachtauto’s beschikken over alle veiligheidsopties die Mercedes op dit moment aanbiedt. Zoals eerder benoemd zijn ook deze exemplaren weer uitgevoerd met de bekende mirrorcams en hebben ze dus geen spiegels. Wat verder uniek is in Nederland is dat alle nieuwe Mercedes Actros beschikken over een tweede dashboard. Zo heeft de instructeur volledig overzicht en dus ook maximale controle.
Bax Opleidingen geeft flink gas om de grote toekomstplannen te verwezenlijken. Eerder deze maand mochten zij ook al een nieuwe tractor verwelkomen en verder zitten er momenteel veel instructeurs in opleiding om de toenemende vraag aan te kunnen. ‘’Wij kijken er naar uit om onze nieuwe voertuigen in te zetten en nog meer leerlingen naar het rijbewijs te mogen begeleiden.’’ geeft Jourian Bax tot slot aan.

Wil jij ook je rijbewijs halen bij Bax? Kijk dan snel verder bij onze opleidingen!