Blokken

Laatste nieuws

Wat moet ik doen voor het bus rijbewijs om buschauffeur te worden?

10 juli 2024

Van A naar Buschauffeur! Welkom bij de serie waarin we je meenemen in het traject om buschauffeur te worden via Level.works! In 8 afleveringen neemt buschauffeur Sergio, die zelf het hele traject via Level.works heeft doorlopen, je mee op een avontuurlijke rit van A naar B. In de serie ontdek je onder andere hoe het er aan toe gaat bij de sollicitatie, theorie- en praktijkexamens, en krijg je een kijkje in een dag uit het leven van Sergio. Zo laten wij jou zien hoe wij je stap voor stap begeleiden om buschauffeur te worden!

Wat is het verschil tussen een automaat (BA) rijbewijs of brommobiel (AM4) rijbewijs?

8 juli 2024

Wanneer je in Nederland de weg op wilt met een motorvoertuig, is het essentieel om te weten welk rijbewijs je nodig hebt. Twee veelvoorkomende rijbewijzen zijn het rijbewijs BA en het rijbewijs AM4. Hoewel ze beide betrekking hebben op gemotoriseerde voertuigen, zijn er duidelijke verschillen in termen van welke voertuigen je ermee mag besturen, de vereisten voor het behalen ervan en de leeftijd waarop je ze kunt verkrijgen. In deze blogpost duiken we dieper in deze verschillen.

Meld je nu aan voor de Landelijke Code 95 week september 2024

1 juli 2024

Van maandag 23 september tot en met zaterdag 28 september krijgt u de unieke kans om in één week de volledige 35 uur nascholing voor Code 95 te behalen bij Bax Opleidingen! Is de Code 95 van uw chauffeurs bijna verlopen en moeten er nog veel uren worden ingepland? Dan is dit het perfecte moment!

Wit tekstblok

Tekstblok met witte achtergrond. Link

Geel tekstblok

Tekstblok met gele achtergrond. Link

Wit tekstblok

Tekstblok met witte achtergrond. Link

Geel tekstblok

Tekstblok met gele achtergrond. Link

Wit tekstblok

Tekstblok met witte achtergrond. Link

Zwart tekstblok

Tekstblok met zwarte achtergrond. Link