Blokken

Laatste nieuws

Snel 2 korting tredes verdienen op jouw autoverzekering? Check dan de Univé Tracks!

9 maart 2023

Bax Opleidingen verzorgt in samenwerking met verzekeraar Univé de speciale rijvaardigheidstraining genaamd ‘Tracks’. Deze training is uitzonderlijk bedoeld voor jongeren onder de 27 jaar met een autorijbewijs. Tijdens deze leuke en leerzame dag worden tal van risicovolle situaties in het verkeer behandeld. 

Bax Opleidingen neemt vanaf 1 juli 2022 Willemen BHV over van Wim Willemen

12 juli 2022

Bax Opleidingen kondigt deze week een nieuwe overname aan. Per 1 juli 2022 heeft Bax Opleidingen namelijk Willemen BHV overgenomen. Wim Willemen, eigenaar van Willemen BHV, verzorgt al jaren allerlei trainingen omtrent bedrijfshulpverlening, EHBO en ontruiming. Hij is een bekend gezicht in de regio en Bax Opleidingen maakt al lang met tevredenheid gebruik van zijn diensten. 

Wachttijden praktijkexamens bij het CBR blijven nog steeds oplopen

28 januari 2022

Ondanks de versoepelingen omtrent de coronacrisis blijven de wachttijden bij het CBR oplopen. Kon je afgelopen oktober ongeveer 7 weken wachten op je praktijkexamen, inmiddels bedraagt de gemiddelde wachttijd bij het CBR het dubbele: maar liefst 14 weken. Mochten er geen maatregelen genomen worden, dan bestaat de kans dat deze wachttijd zelfs oploopt tot 20 weken. 

Wit tekstblok

Tekstblok met witte achtergrond. Link

Geel tekstblok

Tekstblok met gele achtergrond. Link

Wit tekstblok

Tekstblok met witte achtergrond. Link

Geel tekstblok

Tekstblok met gele achtergrond. Link

Wit tekstblok

Tekstblok met witte achtergrond. Link

Zwart tekstblok

Tekstblok met zwarte achtergrond. Link