Distributiechauffeur (zaterdag) | Jan Deckers Jr.


Jan Deckers Jr. BV is een nationaal en internationaal transportbedrijf. Zij verzorgen dagelijks voor een groot aantal vaste klanten de transporten in de Benelux. Het betreft vaak ritten onder geleide temperatuur. Zij onderscheiden zich door betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren bij klanten. Hun klanten blijven vaak langdurig trouw en ze bestaan dan ook al bijna 50 jaar. Hun werknemers zijn behoorlijk honkvast als ze hun draai gevonden hebben en hebben daarom ook veel langdurige dienstverbanden.

Jan Deckers Jr. BV zoekt: Chauffeur zaterdag
 

‘’De werkzaamheden bestaan uit palletwerk. Je laadt op de opgegeven laadadressen voor het lossen bij een importeur of exporteur. De vertrektijden zijn rond 04.00 uur en ergens rond de klok van 15.00 uur zul je weer terug zijn op de zaak. De verloning op zaterdag is 150%.’’
 

Jouw profiel:
- Chauffeur in het bezit van rijbewijs C en E, CCVB en code 95;
- Representatief voorkomen
- Ervaring met een pompwagen
- Flexibele instelling
- Communicatief vaardig
- Teamspeler met een gezonde dosis werklust
- Woonachtig in een straal van 40 km rondom Ammerzoden
 

Heb je diesel in je DNA? Reageer dan snel op deze vacature door je CV te mailen naar info@jandeckers.nl. Voor meer informatie over bovenstaande vacature kun je contact opnemen met Jan Deckers tijdens kantooruren.
 

Kijk voor meer informatie over Jan Deckers Jr. BV op www.jandeckersjr.nl