Distributiechauffeur | Jan Deckers Jr.

Chauffeur fijnmazige distributie


Jan Deckers Jr. BV is een nationaal en internationaal transportbedrijf. Zij verzorgen dagelijks voor een groot aantal vaste klanten de transporten in de Benelux. Het betreft vaak ritten onder geleide temperatuur. Zij onderscheiden zich door betrouwbaarheid en kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren bij klanten. Hun klanten blijven vaak langdurig trouw en ze bestaan dan ook al bijna 50 jaar. Hun werknemers zijn behoorlijk honkvast als ze hun draai gevonden hebben en hebben daarom ook veel langdurige dienstverbanden.
 

Jan Deckers Jr. BV zoekt: Chauffeur fijnmazige distributie
 

‘’Voor een van onze opdrachtgevers uit Hedel zijn wij op zoek naar een chauffeur fijnmazige distributie. Je vertrekt elke dag met een twintig tot dertig adressen het land in, met een elektrische pompwagen. Je komt elke avond terug op standplaats en je slaapt dus thuis in je eigen bedje.’’
 

Jouw profiel:
- Chauffeur in het bezit van rijbewijs C en E, CCVB en code 95;
- Representatief voorkomen
- Ervaring met een pompwagen
- Flexibele instelling
- Communicatief vaardig
- Teamspeler met een gezonde dosis werklust
- Woonachtig in een straal van 40 km rondom Ammerzoden
 

Heb je diesel in je DNA? Reageer dan snel op deze vacature door je CV te mailen naar info@jandeckers.nl. Voor meer informatie over bovenstaande vacature kun je contact opnemen met Jan Deckers tijdens kantooruren.
 

Kijk voor meer informatie over Jan Deckers Jr. BV op www.jandeckersjr.nl