Chauffeur | Froster Frozen Food Logistics

 

Froster BV is al 40 jaar het logistieke platform voor diepvriesproducten in de Foodservice- en Retailmarkt. Door samenwerking met tientallen leveranciers uit binnen- en buitenland, is Froster in staat een breed scala foodproducten aan te bieden. De fijnmazige distributieoplossingen van Froster, gecombineerd met de ontwikkelkracht van betrouwbare producenten en merken, biedt de professionele relatie een ingang naar innovatie en gemak. Voor onze afdeling Transport zijn wij op zoek naar een:
 
Chauffeur M/V (40 uur)
 
Met een eigen wagenpark en een team van ervaren eigen chauffeurs is Froster BV dagelijks onderweg om fresh frozen food af te leveren bij groothandels, retail en grootverbruikers in heel Nederland. Dit gebeurt met de grootst mogelijke zorg en bovenal met veel kennis van zaken. Werkzaamheden van de chauffeurs bij Froster bestaan onder andere uit:

  • het vervoeren van goederen onder geleide temperatuur, waarbij condities ten aanzien van de ladingstemperatuur en hygiëne worden gehandhaafd; en
  • het laden en lossen van pallets bij koelveems, vrieshuizen en groothandelsbedrijven.

 
Jouw profiel:
Samen met je collega’s zorg je er elke dag voor dat onze klanten een hoge standaard van logistieke dienstverlening ontvangen. Wij vragen daarom van je dat je communicatief vaardig bent, een klantgerichte en proactieve houding aanneemt en nauwkeurig werkt. Tevens vragen wij een bepaalde mate van flexibiliteit en stressbestendigheid om met de dynamiek die de logistieke branche met zich mee brengt om te kunnen gaan.
 
Verdere functie eisen:

  • afgeronde chauffeursopleiding en in het bezit van een geldig rijbewijs CE;
  • In het bezit van code 95;
  • Beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift.

 
 
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wendy Collard op telefoonnummer 0416-567368 of solliciteer per mail: p&o@froster.nl