van der Werff Logistics

Van der Werff Logistics bestaat al sinds 1916 en is inmiddels uitgegroeid tot een professionele logistieke dienstverlener die actief is in het transporteren, warehousing en distribueren van goederen en lading in voornamelijk de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Maar ook buiten deze landen verzorgen zij allerhande transporten.

Met alle gedreven en klantgerichte medewerkers, groot en zeer divers wagenpark en moderne huisvesting biedt Van der Werff een compleet en gevarieerd dienstenpakket aan. Door zeer uitgebreide IT bieden wij onze opdrachtgevers vergaande automatisering oplossingen/voordelen.

Van der Werff beschikt over een wagenpark dat bestaat uit volumecombi’s, megatrailers, tautliners, open trailers, uitschuiftrailers, eurodiepladers en trucks met kranen. Al het materiaal kan direct gelost worden door hun uitgebreide vloot aan meeneemheftrucks.

De organisatie wordt aangestuurd vanuit de hoofdvestiging in Heerenveen en nevenvestiging in Elshout, nabij Drunen. Daarnaast beschikken zij over verschillende standplaatsen verspreid over het hele land. Op de hoofdvestiging in Heerenveen beschikt Van der Werff over een eigen volledig geoutilleerde werkplaats voor eigen materieel, tankstation en een automatische wasstraat.

Meer informatie vind je op de website van Van der Werff Logistics.