SBVO staat voor Samenwerkende BeroepsVervoer Opleiders en is een online platform die ondernemers en chauffeurs volledig ontzorgt op gebied van Code 95 nascholing. Dat doen zij in de basis door systematisch alle nascholingsuren in kaart te brengen. Ook verzorgt SBVO de complete opleidingen voor alle groot rijbewijzen. Samen met een aantal aangesloten professionele opleiders dragen zij een 100% landelijke dekking voor alle cursussen.

Waar SBVO voor staat

SBVO zet zich in de communicatie zo helder mogelijk te houden. In de transportwereld waarin iedereen altijd in beweging is, is het snel schakelen van essentieel belang. Doormiddel van de juiste afspraken helpen zij om zo de meest ideale planning voor jouw werk in te richten die bij jou past. SBVO spreekt de taal van de ondernemers en begrijpt goed waar de knelpunten zich bevinden. Het doel: Een optimale planning en het liefst zo dicht mogelijk bij huis!

Waar SBVO voor gaat
Elke chauffeur telt voor SBVO. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, geloven zij echt het verschil te kunnen maken in het opleiden. De komende jaren wil SBVO onze processen nog efficiënter in gaan delen, waardoor er meer tijd overblijft om de allerbeste service te verlenen aan hun klanten. Dat is waar SBVO voor gaat!

De volgende opleiders zijn aangesloten bij SBVO:

Meer weten over de SBVO? Bezoek dan snel de SBVO website.