Dation is een ontwikkelaar van rijschoolsoftware waarmee een verkeersopleider zijn planning, administratie, facturatie en communicatie kan bijhouden en uitvoeren. Het systeem is zowel geschikt voor kleine als grotere rijscholen. Dation heeft ook de beschikking over een applicatie voor instructeurs waarin de vorderingen per leerling bijgehouden kunnen worden, genaamd Dation Onderweg. Anderzijds hebben leerlingen zelf ook toegang tot de zogenoemde RijbewijsApp waarin planningen, tegoeden en vorderingkaarten per les ingezien kunnen worden. Bax Opleidingen maakt sinds 2021 gebruik van Dation. 

Hieronder lees je meer over de merkwaarden van Dation: 

Vakkundigheid
Mensen die weten waar ze over praten. Ons team bestaat uit vakmensen! Met kennis over de branche en eigen vakkundigheid creëren wij de beste rijschool software. Dat komt terug in de vele mogelijkheden die Dation biedt en probleemoplossingen die wij doorvoeren.

Nieuwsgierigheid
Wij zijn gretig om te leren. Doen en ontdekken zit in ons bloed. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe technologieën en mogelijkheden voor onze software. Zo draagt onze nieuwsgierigheid bij aan het constant blijven ontwikkelen van ons product en ons als mens.

Openheid
In combinatie met onze nieuwsgierigheid staan wij open voor nieuwe opvattingen, ervaringen en mensen. Wij denken mee en staan in contact met onze klant. Hierdoor is onze klant tevreden en draagt dit bij aan ons geluk, intelligentie en creativiteit.

Duurzaamheid
Als duurzame onderneming in combinatie met onze kijk op de wereld dragen wij onze maatschappelijke verantwoording af. Onze software draagt bij aan een duurzamere manier van rijles geven. Daarnaast adopteren wij jaarlijks regenwoud in Costa Rica om natuur en diersoorten niet uit te laten sterven.

Bekijk voor meer informatie de Dation website.