Aannemersbedrijf van Wijlen

Aannemersbedrijf Van Wijlen is al 80 jaar de specialist en betrokken partner in infra, milieu, sport en groen. Met roots in de cultuurtechniek, aanleg van wegen en infra plus een schat aan ervaring bent u altijd verzekerd van het beste resultaat.

Het bedrijf voert alle activiteiten uit in eigen beheer op het gebied van grondwerk, saneringen, bestratingen en cultuurtechniek. De werkwijze kenmerkt zich als gemotiveerd, duurzaam, betrouwbaar, sociaal en maatschappelijk betrokken. Door toepassing van innovatieve methoden en de meest geavanceerde apparatuur behaalde Van Wijlen het hoogste niveau op de CO2-prestatieladder. Deze schaal geeft aan hoe duurzaam een bedrijf is in het terugdringen van CO2-uitstoot.

Aannemersbedrijf Van Wijlen BV vindt het belangrijk om efficiënte bedrijfsvoering te voeren met aandacht voor mens en milieu. Volgens hen is onze leefomgeving ons bestaansrecht en we willen deze zo goed mogelijk achterlaten voor de volgende generaties. Alle medewerkers streven daarom naar een letterlijk en figuurlijk gezonde bedrijfsvoering, met de 3 P’s op het netvlies: People, Planet en Profit.

Aannemersbedrijf Van Wijlen is lid van de branchevereniging Cumela en branchevereniging Sport & Cultuurtechniek.

Meer informatie vind je op de website van Aannemersbedrijf van Wijlen BV.