Laat jouw chauffeur(s) in slechts één week volledige nascholing Code 95 behalen!

18 januari 2024

Uniek in Nederland, want in de week van maandag 26 februari tot en met zaterdag 2 maart is het mogelijk om op 11 verschillende locaties de volledige 35 uur nascholing ten behoeve van Code 95 in slechts één week te halen! Verloopt de Code 95 van uw chauffeurs snel en moeten er nog veel uren gepland worden? Dan is dit uw kans!

SBVO Opleidingen is een club van maar liefst 11 opleiders verdeeld door heel Nederland. Bij deze opleiders kunnen zowel grote als kleine transportbedrijven terecht voor de volledige nascholing tijdens de landelijke week van de Code 95. Dit geldt voor verschillende praktijk- en theoriecursussen.

Dus verloopt de Code 95 van uw chauffeurs op korte termijn? Laat ze dan in één week alles bijscholen bij 1 van de 11 lokale SBVO-opleiders. Via het SBVO-portaal krijgt u inzichtelijk te zien voor welke kandidaten dit van toepassing is en bij welke dichtstbijzijnde opleider dit voor uw chauffeur(s) ingepland kan worden.

Wacht niet te lang met aanmelden en maak gebruik van deze unieke kans, want VOL = VOL!

Meer weten? Bekijk dan het aanbod in onze cursuskalender. Direct aanmelden? Bel ons via (0416) 37 24 50 of neem contact op per mail via bert@baxopleidingen.nl. We helpen u graag met het aanmelden voor de diverse cursussen.