Bax Opleidingen viert dit jaar het 65 jaar jubileum tijdens open dag!

23 februari 2024

Het is een opmerkelijke prestatie voor elk bedrijf om een mijlpaal van 65 jaar te bereiken. Voor Bax Opleidingen, een toonaangevende rijschool, is dit jubileum niet alleen een viering van onze lange geschiedenis, maar ook een erkenning van onze voortdurende toewijding aan excellentie in rijopleidingen. Sinds de oprichting in 1959 heeft Bax Opleidingen een erfenis van professionaliteit, innovatie en toewijding aan het perfectioneren van de vaardigheden van chauffeurs opgebouwd. 

Ontstaan van familiebedrijf
In 1959 begon Bax Opleidingen, toentertijd als 'Autorijschool Bax', zijn reis als een bescheiden rijschool geleid door de visionaire ondernemer Jan Bax. Met een visie om de normen van de rijopleidingen te verhogen, legde hij de basis voor wat zou uitgroeien tot een instituut van excellentie op het gebied van rijonderwijs. Door de jaren heen heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld en uitgebreid dankzij verschillende opvolgende generaties waarbij het stokje van zoon Gerard Bax sinds 1999 werd overgedragen aan de huidige directie: Henriëtte en (kleinzoon) Jourian Bax die Bax Opleidingen nog steeds met veel passie en trots managen.

Innovatie in rijonderwijs
Een van de kenmerken die Bax Opleidingen onderscheidt, is ons voortdurende streven naar innovatie in rijonderwijs. Of het nu gaat om geavanceerde trainingen, online leermiddelen of gebruikmaking van de nieuwste technologieën in voertuigen, Bax Opleidingen staat altijd aan de voorhoede van vooruitgang. Door deze innovatieve benadering hebben we niet alleen geholpen bij het verbeteren van de rijvaardigheid van duizenden bestuurders, maar hebben we ook de normen binnen de branche verhoogd in de regio Den Bosch en Tilburg.

Team van deskundigen
Een cruciaal element van het succes van Bax Opleidingen is ons team van toegewijde instructeurs en kantoor medewerkers. Met een passie voor het verbeteren van de veiligheid op de weg en het helpen van leerlingen om zelfverzekerde en bekwame bestuurders te worden, vormen zij het hart van het familiebedrijf. Hun expertise, geduld en toewijding aan het succes van elke leerling hebben Bax Opleidingen geholpen om een reputatie van vertrouwen en kwaliteit op te bouwen die 65 jaar heeft standgehouden.

Blik op de toekomst
Terwijl Bax Opleidingen dit belangrijke jubileum viert, kijken wij ook naar de toekomst. Met een steeds veranderend landschap van technologie en verkeerswetten blijft het familiebedrijf zich aanpassen en evolueren om aan de behoeften van de moderne leerling te voldoen. Onze toewijding aan excellentie en innovatie blijft onwankelbaar, en we blijven ons inzetten om de volgende generatie bestuurders te helpen veilig en zelfverzekerd de weg op te gaan.

Op zaterdag 23 maart vieren wij ons jubileum tijdens de Open Dag bij het hoofdkantoor in Drunen! Wie jarig is trakteert, dus tijdens deze dag geldt een korting van 65 euro op iedere praktijkopleiding die start in het jaar 2024. Daarnaast wordt het een spectaculaire dag met gratis proeflessen en cursusdemonstraties. Markeer dit dus snel in je agenda en vier dit samen met ons!