Elektrisch rijden

Elektrisch rijden is de toekomst, dat geloven we bij Bax Opleidingen. Daarom is er nu ook de mogelijkheid om je rijbewijs te halen in een elektrische auto. Wij geloven namelijk in elektrisch rijden als nieuwe standaard in de toekomst. Elektrisch rijden kent immers veel voordelen. Het is beter voor het milieu, het is goedkoper, je rijdt zuiniger en ´last but not least´: je hebt als leerling minder lessen nodig! Wil jij rijles in omgeving Den Bosch of Tilburg in een elektrische auto? Vraag dan snel een adviesgesprek aan met een van onze opleidingsadviseurs. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

Door voor elektrisch rijden te kiezen maak je kennis met het nieuwe autorijden. Leer zuinig te rijden door middel van recuperatie, pas nieuwe veiligheidssystemen toe en ervaar tal van andere voordelen van elektrisch rijden.

Let op dat wanneer je de rijopleiding elektrisch volgt je na het behalen van je rijbewijs niet mag rijden in een schakelauto. Een elektrische auto is namelijk altijd een automaat. Je krijgt daarom een automaatrijbewijs (BA). 

MEER WETEN?

GERELATEERDE OPLEIDINGEN

Aanhanger auto (BE)

Kleine vrachtwagen (C1)

Vrachtwagen (C)

Aanhanger vrachtwagen (CE)