De Lockdown

13 januari 2021 door Robin Nollen

Update 13-01-2021 12:30 | “The day after”. De avond na de toespraak van Premier Rutte zetten wij alle zeilen bij om de rijlessen die gepland zijn t/m 9 februari uit onze planning te halen. Wat concreet betekent dat er geen rijlessen, praktijkexamens en overige (code-95) opleidingen zullen plaatsvinden. Slechts enkele van onze theorie-opleidingen zullen doorgaan, maar dan in digitale vorm.

De harde lockdown die vanaf vandaag in zal gaan, heeft niet alleen gevolgen voor Bax Verkeersopleidingen maar ook voor alle andere rijscholen. De aankomende 4 weken zullen er geen rijlessen of cursussen plaats vinden. Daarnaast zijn alle examens door het CBR gecanceld.

Uiteraard kunnen alle leerlingen zich nog steeds aanmelden voor onze (online)theoriecursus. Deze gaat gedurende de harde lockdown digitaal door. Nog niet begonnen aan een cursus of opleiding maar wil je dit wel doen? Schrijf je dan snel in. We zullen spoedig contact op nemen zodat je direct kan starten wanneer het weer mag en kan.

Ik ben op dit moment aan het lessen, wat nu?
Wij hebben zojuist alle leerlingen een mail gestuurd met informatie betreft de lockdown en hoe wij hier als organisatie in staan. De mail kort samengevat:

  • Alle bij het CBR gereserveerde theorie- en praktijkexamens gaan niet door. Het CBR heeft vanaf vandaag het reserveringssysteem gesloten.
  • In overleg met het CBR kunnen wij op volgorde van examendatum, straks weer nieuwe examens inplannen. Het restant van je rijlessen die je nog tegoed hebt, wordt hierop aangepast. Dit zal gepland worden na de datum van 9 februari 2021. Wij nemen hiervoor contact met je op.
  • Theorielessen voor de bromfiets, auto en motor blijven WEL doorgaan via online verbinding.
  • Ook de code 95 trainingen en cursussen worden uit de planning gehaald en daarna opnieuw ingepland. Bent u al begonnen met de uren voor de e-learning of heeft u reeds een inlogcode ontvangen: de gemaakte uren worden meegenomen en de code blijft geldig tot 1 april 2021.

Vragen of opmerkingen?
Gezien de enorme drukte rondom het veranderen van de planning kan het zijn dat we telefonisch wat slechter bereikbaar zijn. Je kunt ons altijd een mail sturen en dan zorgen we dat we zo snel mogelijk contact met je op nemen. info@baxopleidingen.nl

Blijf gezond en hopelijk tot snel!