CBR waarschuwt om goed voorbereid naar het theorie-examen te komen

30 april 2021 door Robin Nollen

Vanaf afgelopen woensdag 28 april is het weer toegestaan om theorie- examens af te nemen. Iets waar wij heel blij mee zijn! Als eerste komen de kandidaten aan de beurt van wie het theorie-examen door de lockdown geen doorgang kon vinden. Het CBR heeft voor deze kandidaten tot en met juli plekken gereserveerd.

Momenteel kan het reserveren van een nieuw theorie-examen pas vanaf oktober. Door de coronacrisis zijn er namelijk ruim 700.000 examens en toetsen in te halen. Het CBR heeft laten weten de capaciteit maximaal uit te breiden en extra uren te gaan maken om de achterstand in te halen. Daarnaast wil het CBR benadrukken om écht goed voorbereid naar het theorie-examen te komen. Hoe minder herexamens er namelijk zijn, hoe eerder er weer snel gereserveerd kan worden.

Bij Bax Verkeersopleidingen willen we je graag helpen om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen. Iedere dinsdagavond geven wij online een theoriecursus voor de auto en bromfiets/scooter. Mocht je hierin geïnteresseerd zijn, laat het ons dan even weten, we vertellen je er graag meer over!


Wil je graag een theoriecursus volgen? Klik dan hier en neem contact met ons op!

 

LEES OOK EENS ONZE BLOGS: