Code 95 COMPLEET

EEN COMPLEET CODE 95 PAKKET!

Bax Opleidingen biedt nu ook een complete Code 95 opleiding/nascholing aan onder de naam 'Code 95 Compleet'. Deze opleiding bestaat uit een gevarieerde samenstelling van nascholingscursussen. Het voordeel hiervan is dat je als beroepschauffeur niet zelf alle cursussen een voor een hoeft uit te zoeken om vervolgens te halen. Dat hebben wij bij Bax Opleidingen al voor je gebundeld. 

De opleiding vindt plaats bij Bax Opleidingen. Bij voldoende aanmeldingen of specifieke wensen van opdrachtgever kan de gehele cursus in-company verzorgd worden. Alle praktijkoefeningen vinden plaats op het voertuig van de kandidaat. Indien je gebruik wenst te maken van een voertuig van Bax Opleidingen vragen wij een toeslag van €68,-. 

De cursussen 'veilig werken met de heftruck/reachtruck', 'veilig werken langs de weg', 'veilig werken met de vrachtauto II', BHV (basis/herhaling), Autolaadkraan, Vorkheftruck, ADR en het VCA examen zitten niet standaard in het pakket inbegrepen. Het is wel mogelijk om tegen een meerprijs deze cursussen in de nascholing op te nemen. 

KOSTEN ZAKELIJK

Vanaf €900,-

excl. 21% BTW en excl. aan- en afmeldkosten CBR t.b.v. Code 95.

De cursus is inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.

KOSTEN PARTICULIER

Vanaf €945,- 

excl. aan- en afmeldkosten CBR t.b.v. Code 95.

De cursus is inclusief koffie, thee en een volledig verzorgde lunch.

Cursusdata

Bekijk alle data in onze cursuskalender.

GERELATEERDE OPLEIDINGEN

Elektrische pallettruck

Heftruck

Hoogwerker

Stapelaar